Zoeken
AI zwolle

Breezicht Reede Zwolle

40 Woningen

In opdracht van DeltaWonen bouwen wij 40 woningen in Breezicht, een wijk in Zwolle.

Het project

Opnieuw breiden wij de wijk Breezicht in Stadshagen uit. Dit project omvat 40 energiezuinige woningen, waarvan 30 sociale huurwoningen en 10 middel-dure huurwoningen. Deze woningen zijn ‘NOM (Nul op de Meter) ready’, wat betekent dat we de woningen zo bouwen dat een huurder nagenoeg geen energierekening heeft omdat alle verbruik wordt opgewerkt door pv-panelen. 

ondertekening Zwolle breezicht

Samenwerking met deltaWonen

Dit is niet de eerste keer dat we samenwerken met DeltaWonen. Inmiddels hebben wij al een aantal eerdere projecten mogen voltooien voor de woningcorporatie in Zwolle. Waarvan 3 in dezelfde wijk: Breezicht. We bouwen verder in het concept, MorgenWonen Plus, met andere stedenbouwkundige accenten, om de verschillende delen van de wijk te onderscheiden. Natuurlijk zijn ook al deze eerdere woningen NOM ready. 

Het project zelf komt te liggen in het groeiende stadshagen, vlakbij de Milligerplas. Een prachtige locatie dus, met zowel stad als natuur dichtbij. Deze woningen worden Turn-Key gebouwd, kortom: de bewoners kunnen na oplevering direct de woning in. Het project wordt naar verwachting begin 2025 opgeleverd