Zoeken
Kantoor Directie 1A86O3270.jpg

Historie

Van 1975 tot nu

Familiebedrijf Ufkes & Ufkes

In de jaren '60 richtte het echtpaar Ufkes hun familiebedrijf op; een makelaarskantoor en een ontwikkelingsmaatschappij. Een logische combinatie. Maar al snel zagen ze kansen voor meer. Daarom kwam er in 1975 een bouwonderneming bij. Het makelaarskantoor en projectontwikkeling werden geleid door meneer Ufkes en mevrouw Ufkes leidde het bouwbedrijf eerlijk en doortastend naar mooie successen.

Overname Volker Wessels

Midden jaren '70 kwam er ook een timmerfabriek bij waar prefab elementen werden gebouwd om het bouwproces te versnellen. Een paar jaar later, in 1984, werd Ufkes overgenomen door de (toen nog) Wessels Groep, dat op zijn beurt weer opging in VolkerWessels. Dit bouwconcern bestaat inmiddels uit ca. 120 ondernemingen die hun kennis van de regionale markten elke dag weer krachtig inzetten en waar nodig hun expertise bundelen.

Klaar voor de toekomst

In 2003 verhuisden we naar de Boogschutterstraat 44, met een officiële opening door burgemeester De Graaf. Sinds 2021 is er, na een reorganisatie, een nieuwe boost geweest met aangescherpte processen en nieuwe technologieën volgens het LEAN-principe. Zo zijn we klaar voor de toekomst, waarin we gaan voor A-kwaliteit en mooie samenwerkingen met onze partners en opdrachtgevers.