icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onderdeel van VolkerWessels

Wij zijn 100% dochter van VolkerWessels. Daardoor profiteren wij optimaal van de kennis en ervaring van deze sterke en degelijke bouworganisatie. En de financieel gezonde basis die VolkerWessels ons biedt, geeft ons de stabiliteit om bouwprojecten samen of voor eigen risico te ontwikkelen en realiseren. Daarnaast werken we met zusterbedrijven heel makkelijk samen bij multidisciplinaire en integrale projecten.

VolkerWessels is een internationale bouwonderneming die werkt volgens het ‘think global, act local’ principe. Actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika en Duitsland heeft het in totaal meer dan 130 lokale werkmaatschappijen. Zo spelen ze een sleutelrol in de samenleving met projecten en diensten die duurzaam bijdragen aan de leefomgeving.

Meer over VolkerWessels
Logo Ufkes+ENDORSEMENT_RGB.jpg