icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Ontwikkelen en bouwen op hoog niveau

Ufkes Apeldoorn is een aannemingsbedrijf dat onderdeel uitmaakt van de Volker Wessels Groep. Met een werkgebied dat zowel de utiliteitsbouw als de woningbouw beheerst, stelt Ufkes zich niet alleen als bouwer, maar ook als strategisch partner op. Met een absolute no-nonsense houding denkt Ufkes samen met de klant vanaf het begin van de plannen mee voor de beste, meest rendabele en effectieve uitvoering. Tevens wordt garant gestaan voor een ouderwetse mentaliteit, die gepaard gaat met een innovatieve manier van werken. De markt ontwikkelt zich constant. Ufkes Apeldoorn is uitgerust om als zelfstandige werkmaatschappij te kunnen opereren. Echter, indien nodig kan er beroep gedaan worden op de backup van de gehele Volker Wessels Groep. Zo kunnen kwaliteit, service en doelgericht bouwen in één hand samengaan. Door de samenwerking met een landelijke back-up van Volker Wessels, kan Ufkes als regionale specialist effectief en krachtig optreden.

Een VolkerWessels onderneming

Als 100% dochter van VolkerWessels profiteren wij van de kennis en ervaring van een sterke en degelijke bouworganisatie achter ons. VolkerWessels is voor ons een zeer betrouwbare projectpartner met een uitgebreide expertise op het gebied van bouw & vastgoed, infrastructuur en diverse specialismen. Door de financieel gezonde basis die VolkerWessels ons biedt, kunnen wij de ontwikkeling en regie van bouwprojecten in een combinatie uitvoeren of voor eigen risico realiseren.

 

  • Altijd back-up van een betrouwbare, ervaren partner.
  • Uitgebreide kennis en kunde in alle bouwdisciplines.
  • Samenwerking bij multidisciplinaire en integrale projecten.
  • Goede geografische spreiding en een solide financiële positie.

Werkmaatschappijen

De werkmaatschappijen van VolkerWessels functioneren als zelfstandige ondernemingen met een eigen winst- en marktverantwoordelijkheid en maken onderdeel uit van een hecht, intern netwerk. VolkerWessels heeft bewust gekozen voor een decentrale organisatie om het ondernemerschap in de onderliggende bedrijven te stimuleren.

 

Klik hier voor meer informatie over VolkerWessels.