HomeOver ons

Wie zijn wij?

Ufkes Apeldoorn is een ontwikkelende aannemer: ontwikkelen en bouwen is ons op het lijf geschreven. Of het nu gaat om seriematige woningbouw, utiliteitsbouw of het bouwen van appartementen in combinatie met een commerciële plint en parkeergarage, bij ons bent u aan het juiste adres.

Pand Ufkes Apeldoorn by night

Duurzame relaties

Onze jaaromzet bedraagt circa 45-48 miljoen euro. Naast onze eigen ontwikkelingen werken wij al jarenlang in vaste ketens voor vaste opdrachtgevers. Wij geloven ook in de meerwaarde van goede relaties en investeren dan ook voortdurend in onszelf en anderen ten behoeve van klant en medewerker tevredenheid.

Goede kwaliteit

Een goed werk heeft uiteraard een goed eindresultaat. Ufkes Apeldoorn realiseert zich dat ook de weg naar dit eindresultaat toe minstens zoveel van belang is. Daarom investeren wij in duurzaamheid en het optimaliseren van onze processen, zodat wij tegen concurrerende prijzen toekomstbestendige werken realiseren.

Missie

Wij realiseren vanuit onze betrokkenheid met een professioneel én toegewijd team bestendige huisvestingsoplossingen voor alle woondoelgroepen.

Personeel

Ufkes Apeldoorn bestaat uit een professioneel, jong en ambitieus team van circa 45 UTA-medewerkers en 21 bouwplaatsmedewerkers. Wij zijn een leerling-bouwplaats gecertificeerd bedrijf. Wij beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes.

 

Medewerkers investeren structureel tenminste 10% van hun werktijd in hun eigen ontwikkeling en/of de organisatieontwikkeling, zodat we als medewerker en bedrijf toekomstbestendig blijven.

 

Directie

De directie bestaat uit de heren T. de Boer en H.A. Leenders.

Contact

Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv

Boogschutterstraat 44

7324 BA APELDOORN

Postbus 485

7300 AL  APELDOORN

Tel. 055-578 84 41

Email: ufkes@volkerwessels.com

 

 

+