Zoeken
Kantoor overleg C A86O3253.jpg

Over ons

De perfecte balans tussen kwaliteit, proces en betrouwbaarheid. Dat is wat je als projectontwikkelaar zoekt. Daarom denken we niet in stenen maar in verbindingen. In alle fases van het bouwproject kijken we waar het beter kan en waar we waarde kunnen toevoegen. En dat doen we samen met jou. Want pas als we jouw vraag echt scherp hebben, kunnen we ons kennis en ervaring maximaal benutten.

Visie

Bij VolkerWessels kunnen we met trots zeggen: wie bouwt, geeft vorm aan de toekomst. Dat toekomstige generaties gezond en gelukkig moeten kunnen wonen, leven en werken. Bouwen is de kern van wat we doen bij VolkerWessels. Dat is waar onze 17.000 medewerkers elke dag mee bezig zijn.

Nieuwsgierig hoe wij hieraan meewerken?

Lees meer

Ons team

Maak kennis met ons team! Stuk voor stuk vakmensen die zich iedere dag weer inzetten om niet alleen mooie woningen te bouwen voor onze klanten, maar ook om te werken aan een goed fundament van Ufkes.

Lees meer

Onderdeel van VolkerWessels

Wij zijn 100% dochter van VolkerWessels. Daardoor profiteren wij optimaal van de kennis en ervaring van deze sterke en degelijke bouworganisatie. En de financieel gezonde basis die VolkerWessels ons biedt, geeft ons de stabiliteit om bouwprojecten samen of voor eigen risico te ontwikkelen en realiseren.

Lees meer

Historie

In de jaren '60 richtte het echtpaar Ufkes hun familiebedrijf op; een makelaarskantoor en een ontwikkelingsmaatschappij. Een logische combinatie. Maar al snel zagen ze kansen voor meer. Daarom kwam er in 1975 een bouwonderneming bij.

Lees meer