Zoeken
ondertekening Zwolle breezicht

Turnkey Overeenkomst Breezicht Reede getekend

Een nieuw project in opdracht van deltaWonen

Vorige week was een heugelijk moment! Ufkes heeft officieel de turnkey overeenkomst ondertekend voor het project “40 woningen Breezicht Reede” in Zwolle, in opdracht van woningcorporatie deltaWonen.

Dit project omvat 40 energiezuinige woningen, waarvan 30 sociale huurwoningen en 10 middel-dure huurwoningen. Deze woningen zijn ‘NOM (Nul op de Meter) ready’, wat betekent dat we de woningen zo bouwen dat een huurder nagenoeg geen energierekening heeft omdat alle verbruik wordt opgewerkt door pv-panelen. 

Dit is niet de eerste keer dat we samenwerken met DeltaWonen. Inmiddels hebben wij al een aantal eerdere projecten mogen voltooien voor de woningcorporatie in Zwolle. Waarvan 3 in dezelfde wijk: Breezicht. We bouwen verder in het concept, MorgenWonen Plus, met andere stedenbouwkundige accenten, om de verschillende delen van de wijk te onderscheiden. Natuurlijk zijn ook al deze eerdere woningen NOM ready. 

'We zijn enthousiast om opnieuw te mogen bouwen voor deltaWonen! Een fijne langdurige en prettige samenwerking waar al veel huurders in Zwolle van hebben kunnen genieten.'

Het project zelf komt te liggen in het groeiende stadshagen, vlakbij de Milligerplas. Een prachtige locatie dus, met zowel stad als natuur dichtbij. Deze woningen worden Turn-Key gebouwd, kortom: de bewoners kunnen na oplevering direct de woning in. Het project wordt naar verwachting begin 2025 opgeleverd.