Zoeken

Start bouw Breecamp-Oost Zwolle

Vorige week verrichtten wij samen met DLH Ontwikkeling en de wethouder van de Gemeente Zwolle mevrouw N. Vedelaar (portefeuillehouder van o.a. Wonen) de starthandeling van de bouw van 15 van in totaal 22 geplande koopwoningen van het project Breecamp-Oost in Zwolle.

IMG_0168.jpg
P1000878.jpg

Officiële handeling

Met de officiële handeling hebben de wethouder, de heren Dick Huiskamp (directeur DLH Ontwikkeling) en David van der Hulst (directeur VolkerWessels Bouw & Vastgoed-ontwikkeling Oost) een prefab funderingsplaat voor de trapjes van de voordeur gelegd.

Toekomstige bewoners

Naast de architect, de makelaar en collega’s van DLH Ontwikkeling en Ufkes waren veel van de toekomstige bewoners aanwezig bij de starthandeling.

Na afloop konden de kopers met een hapje en een drankje kennismaken met de toekomstige buren.

Project

18 van deze woningen zijn inmiddels verkocht en er lopen nog verschillende opties. De woningen spreken de kopers aan vanwege de aansprekende architectuur en het (individuele) warmtekoudeopslag (WKO)-systeem voor de vloerverwarming.

Met WKO wordt energie in de vorm van warmte of koude opgeslagen in de bodem. De woningen zijn daardoor zeer energiezuinig. Bovendien ontvangt de koper hiervoor ook nog eens € 3.000 subsidie van de gemeente.

 

Breecamp-Oost wordt een mooie, ruim opgezette buurt met een grote verscheidenheid aan woningen.