Zoeken
22 won. breecamp (19).jpg

22 woningen Breecamp Oost in Zwolle

Een uniek project in Stadshagen! Een scherpe VON-prijs, hoogstaande architectuur en duurzaam wonen komen samen in dit nieuwbouwproject Breecamp Oost in Zwolle.   Het project is opgedeeld in 3 fasen.   Er zijn verschillende type woningen; ruime eindwoningen met uitbouw, rijwoningen en een zogeheten "boekensteunwoning" (3 verdiepingen en plat dak). De kavels variëren van 175m2 voor tussenwoningen tot 326m2.  

De Wijk

Stadshagen is een jonge, moderne wijk met het zicht op de stad en de voeten in de polder. Met de fiets ben je binnen tien minuten in de binnenstad van Zwolle en met een paar minuten sta je in het natuurgebied van Mastenbroek. Stadshagen is een levendige wijk waar op gebied van winkelen, kinderactiviteiten, cultuur, sport en natuur van alles te beleven valt.

De woningen

De woningen kenmerken zich door een hoogwaardige afwerking, getimmerde dakgoten, een mooie steen met terugliggende voeg, bloemkozijnen en hemelwaterafvoeren die in de gevel zijn verwerkt.

Duurzaam energiepakket

Bijzonder is dat alle woningen worden opgeleverd met een duurzaam energiepakket, het VolkerWessels PlusWonen concept. Het standaard pakket bestaat uit een bodemlus met warmtepomp, vloerverwarming én een vloerkoeling.

 

Naast waardeverhoging en kostenbesparing brengt toepassing van duurzame systemen andere voordelen met zich mee. Zo neemt het nuttig woonoppervlak toe door de afwezigheid van radiatoren. De vloerkoeling en vloerverwarming zijn een groot voordeel. Dit zorgt voor een constante temperatuur en behaaglijke temperatuur.

 

PlusWonen is een concept van VolkerWessels dat staat voor bouwen met eindeloze mogelijkheden. Dat heeft alles te maken met de grote flexibiliteit van het concept dat continu doorontwikkeld wordt. Daardoor heeft het zich de laatste jaren kunnen bewijzen in zeer uiteenlopende projecten.

 

PlusWonen is een kostenvriendelijke manier van bouwen die een oplossing op maat biedt. Maar wat minstens zo belangrijk is: PlusWonen is ook een duurzame manier van bouwen. Standaard presteren woningen volgens het PlusWonen-concept 10% beter dan de wettelijk voorgeschreven EPC-norm.