Zoeken

Dag van de bouw: 13 juni a.s.

Op zaterdag 13 juni 2015 wordt de 10e editie van de Dag van de Bouw gevierd.  De Dag van de Bouw is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een groot en bekend publieksevenement in Nederland. Leden van Bouwend Nederland, bouw- en infrabedrijven, openen die dag hun bouwhekken. In meerdere regio’s verspreid over heel Nederland is iedereen van harte welkom om te kijken wat er allemaal gebeurt achter de bouwhekken op een bouwlocatie.  

Foto spandoek dag van de bouw.jpg
Foto spandoek dag van de bouw.jpg

Wij doen ook mee!

Wij stellen dit jaar drie bouwplaatsen open om een kijkje te nemen:

 

Hallvard Parkwimbledon view01_DEF_HR.jpg

Park Wimbledon in Overeen

Park Wimbledon is een kleinschalig nieuwbouwproject op een voormalig tennispark in Overveen. Het park ligt midden in een woonwijk die in de jaren dertig is gebouwd, vlak bij het NS-station en het centrum van Overveen.

 

Het plan omvat in totaal 28 woningen:

  • 6 appartementen
  • 10 eengezinswoningen
  • 9 twee-onder-één-kap woningen
  • 3 kavels voor vrijstaande woningen
AI.png

Bunschoterplein Ede

Aan het Bunschoterplein / Grotestraat in Ede realiseren wij de nieuwbouw van 71 appartementen en commerciële ruimtes (ca. 2.600 m2).

 

Het bouwplan bestaat uit een commerciële laag, waar o.a. Albert Heijn gevestigd zal worden en daarboven drie lagen met appartementen.

Aan de achterzijde van het project, de Grotestraat, worden vijf winkels gerealiseerd met hierboven twee lagen ten behoeve van appartementen.

Zwolle1.jpg

Frankhuis Zwolle

Wij realiseren voor project Frankhuis (wijk Stadshagen) in Zwolle 30 energienotanul-woningen voor project Frankhuis in de wijk Stadshagen in Zwolle.

 

Energienotanul betekent dat de energienota voor het verbruik over een geheel jaar eindigt op nul euro. De woningen wekken namelijk evenveel energie op dan ze verbruiken. Met als gevolg (netto) geen energielasten; dit is gebaseerd op normaal verbruik van 2 volwassenen en 1 kind.