Zoeken
H1 straatbeeld 1.jpg

Phielix Buiten Ede Reehorst

Op het terrein waar voorheen de werf van Bruil gesitueerd was, wordt een schitterend nieuwbouwproject Park Reehorst Zuid gerealiseerd. Onderdeel van dit project is Phielix Buiten: 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen gesitueerd aan de Reehorsterweg en 5 fraaie levensloopbestendige woningen aan de Diedenweg.    

Phielix Buiten

Op fietsafstand van het centrum van Ede, in een prachtige groene omgeving verrijst het kleinschalige project Phielix Buiten. Het plan omvat in totaal 13 woningen, waarvan 8 twee-onder-één-kapwoningen en 5 levensloopbestendige woningen.

 

Phielix Buiten is ruim opgezet, met veel bestaand groen. Door de verschillende bouwstijlen en woningtypen in Park Reehorst Zuid oogt de wijk heel afwisselend. Dichtbij Phielix Buiten zijn alle mogelijke voorzieningen te vinden. Winkelcentrum “Stadspoort of “Spindop” voor de dagelijkse boodschappen. De kleintjes kunnen lopend of fietsend naar school. Er zijn sportverenigingen om de hoek en met de fiets is het centrum snel bereikt. Het intercitystation van Ede is op een steenworp afstand.

 

 

 

 

Royale woningen

De 8 twee-onder-één-kapwoningen in Phielix Buiten vallen op door de fraaie architectuur. De chique kleur van de keramische dakpannen, warmbruine gevelstenen en de getimmerde overstekken geven de woning nog eens extra allure. De bouwstijl herinnert aan de jaren ’30, maar dan met een eigentijdse uitstraling. De woningen beschikken standaard over openslaande terrasdeuren in de woonkamer, een garage en een eigen parkeergelegenheid.

Levensloopbestendig

De 5 Levensloopbestendige woningen zijn zo ontworpen dat u in uw woning kunt blijven wonen! Ook als uw levensomstandigheden veranderen door bijvoorbeeld ouderdom.