Zoeken
Bovenaf, herfstbos met bouw

Park Marialust

Ufkes bouwt hier drie kleinschalige luxe appartementengebouwen met ruime appartementen. Daarnaast zijn er 38 vrijstaande- en geschakelde villa' gebouwd en opgeleverd. Park Marialust in Apeldoorn is exclusief wonen en eindeloos genieten in een groene, parkachtige setting op loopafstand van het centrum.

Wonen in Park Marialust

Park Marialust is het nieuwste deelplan van Kanaalzone Noord. Het plangebied omvat twee deelgebieden: de locatie van de voormalige Remeha fabriek en de locatie De Kwekerij. Deze locaties liggen tussen de buitenplaats Marialust en de Vlijtseweg en worden in nauw overleg met de gemeente herontwikkeld door Loostad Vastgoedontwikkeling. De groene en ruimtelijke kwaliteit van De Parken en Marialust wordt voortgezet in het woningbouwplan en doorgezet in het nog te realiseren Zwitsalpark. Zodat Park Marialust een groen, rustig en sfeervol park wordt waar het heerlijk wonen, leven en genieten is.

Veel groen, waterpartijen, beken en een glooiend landschap vormen de basis voor Park Marialust. Het plan bestaat uit drie kleinschalige luxe appartementengebouwen met ruime appartementen. Daarnaast komen er circa 38 vrijstaande- en geschakelde villa's.