Zoeken
Knipsel.PNG

Oud Seyst, 12 Appartementen Gebouw Copijn

In opdracht van Kondor Wessels Vastgoed en Kondor Wessels Projecten bouwen wij in het project Oud Seyst, 12 appartementen, het Gebouw Copijn en Zocher.   Wonen in Oud Seyst is resideren op niveau. Het groen van het Walkartpark loopt zoveel mogelijk door in Oud Seyst. Vanaf Oud Seyst heeft u goed zicht op de toren van de Oude Kerk. De kleinschalige woongebouwen, waarvan de meeste 3 tot 4 woonlagen hebben, worden speels geplaatst, waardoor doorkijkjes tussen de gebouwen ontstaan. De grote, oude plataan aan de noordwestkant van het gebied wordt fraai ingepast in het openbaar groen.  

Gebouw Copijn

Gebouw Copijn telt 6 luxe 3- en 4- kamerappartementen met veel licht. Dit schijnt naar binnen door grote stijlvolle ramen die bijna van het plafond tot aan de vloer lopen. Alle woningen hebben een grote badkamer, een ruime halfopen keuken en zijn voorzien van het sanitair van kwaliteitsmerk Villeroy & Boch.

 

De grootte varieert van circa 110 tot 134 m2. De buitenruimten - gelegen op het noordoosten, noordwesten en zuidoosten - betreedt u via de woonkamer voor een prachtig uitzicht op het aangrenzende Walkartpark. De appartementen op de begane grond hebben hun entree in de gezamenlijke hal en de bovenste appartementen zijn in de kap gelegen. Op de verdiepingen hebben bijna alle woningen een Frans balkon aan de woonkamer en aan één van de slaapkamers. Vier appartementen hebben tevens een privé berging op de begane grond. Dit kleinschalige woonproject telt 3 woonlagen, elk met 2 appartementen. Er zijn 6 typen: 2 met tuin en dubbele openslaande deuren (begane grond), 2 met loggia en 2 met loggia én dakterras (bovenste etage). Rustiek wonen kan gelukkig ook nog in deze tijd!