Zoeken
op buuren fase 8 (03).jpg

Op Buuren fase 8 - 19 woningen + 8 appartementen

Op Buuren Dorp maakt deel uit van nieuwbouwplan Op Buuren: een exclusief en nieuw dorp aan de Vecht ten zuiden van Maarssen. Een dorp dat door de ligging en architectuur een bijzondere aantrekkingskracht uitoefent. Een modern dorp met een karakteristieke uitstraling. In Op Buuren Dorp treft u vele voorzieningen aan en liggen de woningen langs de Vecht of de sfeervolle binnengracht. De rustieke sfeer is overal voelbaar: in de afwisselende gevelbeelden, kleurrijke en hoogwaardige materialen en klassieke details.   In fase 8 van Op Buuren zijn drie typen woningen (deels) aan het water gerealiseerd, dicht bij de Vecht of direct gelegen aan een karakteristieke binnengracht. Fase 8 is de laatste fase van het totale nieuwe dorp "Op Buuren". Alle voorafgaande fasen zijn grotendeels gerealiseerd.

Wonen in het witte straatje

Alles in Op Buuren is gevarieerd en verrassend. Elke straat heeft zijn eigen signatuur. De architecten in het plan wilden ergens een beetje rust creëren. Zo is "Wonen in de witte straat" ontstaan. Een uniek straatje in één kleur.

Groots wonen in een knus eenrichtingstraatje. Dat kan hier. Wandel de witte straat in en ervaar direct het gevoel van 'thuiskomen'. De huizen verspringen van elkaar, zodat een speels straatbeeld ontstaat. Een beeld dat wordt versterkt door de uniekheid van elk huis. Waar de één een paar houten luiken heeft, pronkt de ander met een mooie dakkapel.

 

Aan de 'witte straat' liggen 15 eengezinswoningen in verschillende uitvoeringen. De woonoppervlakten variëren van ca. 111 m2 tot 131 m2. Net als in heel Op Buuren Dorp is ook hier het parkeren uit het zicht georganiseerd. Alle woningen krijgen een privéparkeerplaats op een afgesloten parkeerhof.

Pakhuizen aan de gracht: Fabriek Magnifiek

Stoer, statig en indrukwekkend. Zo laten de 3 pakhuizen aan de binnengracht zich het beste omschrijven. U kunt zich vast wel voorstellen wat het betekent om vanuit binnen door de gigantische raampartijen te zien wat er zich buiten afspeelt. Gegarandeerd een prachtig uitzicht. Deze panden hebben een woonoppervlakte van ca. 165 m2 en 178 m2.

 

De hoekwoning biedt als extra een erker met daarboven een balkon. Een fraai detail, die het uitzicht op de binnengracht vergroot. Bekijk de woningplattegronden en laat u inspireren door de indelingsmogelijkheden. Ruimte genoeg, zelfs voor een bescheiden bedrijfsruimte aan huis. Standaard bieden deze panden een dakterras, 2 parkeerplaatsen en is er een mogelijkheid voor een ligplaats in de gracht.

Wonen aan de Sportparkweg

Het hoekpand aan de Sportparkweg biedt ruimte aan 8 appartementen. Daarnaast staat nog een eengezinswoning.

 

Elk appartement beschikt over een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin of balkon. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht over de sportvelden. 7 appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 68 m2 en de 2e verdieping heeft een uniek appartement van ca. 103 m2. Alle appartementen krijgen een privéparkeerplaats op een afgesloten parkeerhof.

 

De enkele eengezinswoning naast het hoekpand heeft een woonoppervlak van ca. 120 m2 en heeft ook een privéparkeerplaats.