Zoeken
op buuren fase 5 (05).jpg

Op Buuren fase 5 - 5 woningen + 8 appartementen

Op Buuren Dorp maakt deel uit van nieuwbouwplan Op Buuren: een exclusief en nieuw dorp aan de Vecht ten zuiden van Maarssen. Een dorp dat door de ligging en architectuur een bijzondere aantrekkingskracht uitoefent. Een modern dorp met een karakteristieke uitstraling. In Op Buuren Dorp treft u vele voorzieningen aan en liggen de woningen langs de Vecht of de sfeervolle binnengracht. De rustieke sfeer is overal voelbaar: in de afwisselende gevelbeelden, kleurrijke en hoogwaardige materialen en klassieke details.   Deze fase bestond in totaal uit 14 appartementen en 25 woningen. Hiervan heeftl Ufkes Apeldoorn 8 appartementen en 5 woningen gerealiseerd. De overige woningen en appartementen zijn gebouwd door IBB Kondor te Oegstgeest.

3 Grachtwoningen type Groenevecht (bouwnummers 2.64 t/m 2.66)

Deze woningen danken hun naam aan de ligging, direct aan de binnengracht van Op Buuren Dorp. De huizen grenzen aan de achterzijde aan een rustig binnenhof met parkeerplaatsen en een kinderspeelplek. De huizen beschikken allemaal over een tuin en een berging. Verschillende architecten hebben zich gebogen over de individuele identiteit van de woningen. Zo kennen de authentiek aandoende voorgevels allemaal hun eigen kleuren en materialen. De woningen zijn riant van opzet. De openslaande tuindeuren zorgen voor een direct contact met de tuin. Het woonoppervlak is ca. 155 m2.

2 Eengezinswoningen type Wilgenbosch (bouwnummers 2.51 en 2.52)

De woningen liggen aan één van de rustieke straatjes aan de rand van Op Buuren Dorp. De huizen grenzen aan de achterzijde aan een binnenhof met parkeerplaatsen. Beide woningen beschikken over een ruime tuin en een berging.  De woningen hebben een statige uitstraling die naadloos aansluit bij het afwisselende straatbeeld. Vanzelfsprekend zijn ook deze woningen tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen. De twee woningen hebben een gunstige indeling met ruime afmetingen. De woningen beschikken over openslaande tuindeuren. Het woonoppervlak is ca. 110 m2.

8 appartementen Het Wachthuys (bouwnummers 2.43 t/m 2.50)

Deze 2- en 3-kamerappartementen variëren in grootte van circa 60 m2 tot 75 m2 en zijn voorzien van een keuken. Ook heeft elke woning een eigen buitenruimte, balkon, tuin of patio. De opzet is kleinschalig en sluit in architectuur en beleving stijlvol aan op de naastgelegen eengezinswoningen. Elk appartement beschikt over een eigen berging.