Zoeken
op buuren fase 4 (03).jpg

Op Buuren fase 4

Op Buuren Dorp maakt deel uit van nieuwbouwplan Op Buuren: een exclusief en nieuw dorp ten zuiden van Maarssen. Op Buuren Dorp vormt het middelpunt van Op Buuren. De rijke architectuur illustreert het bijzondere karakter van Op Buuren Dorp.   In fase 4 van Op Buuren Dorp hebben wij 8 appartementen, 4 vechtwoningen, 13 hofwoningen en 30 eengezinswoningen verwezenlijkt. Een aantal daarvan kijkt uit over de binnengracht of direct over de Vecht. Andere grenzen aan ruim opgezette pleinen en groenvoorzieningen. De bijzonder afwisselende gevels die in hoogte, kleurschakering, kappen en architectuur verschillen, zorgen voor een sfeervol straatbeeld. Ook genieten alle woningen van een hoog afwerkingsniveau.

8 appartementen 't Corenhuys en 30 eengezinswoningen

't Corenhuys telt 3 verdiepingen en 8 sfeervolle appartementen. De opzet van 't Corenhuys is kleinschalig en sluit in architectuur en beleving perfect aan op de naastgelegen eengezinswoningen. Ieder appartement beschikt over een extra berging op de begane grond en een eigen privéparkeerplaats op het binnenhof. De woonoppervlaktes variëren van 65 m2 - 106 m2.

 

De 30 eengezinswoningen zijn gesitueerd rondom een rustig binnenhof met parkeerplaatsen en een kinderspeelplek. De huizen kennen een gevarieerde omvang en indeling. Alle woningen beschikken over een tuin en aparte berging.

Verschillende architecten hebben hun hoofd gebogen over de individuele identiteit van de woningen. Zo kennen de authentiek aandoende voorgevels allemaal hun eigen kleuren en materialen.

4 Vechtwoningen

De vechtwoningen zijn gelegen direct aan de Vecht en beschikken over maar liefst 4 volwaardige woonlagen. De woonkamer bevindt zich op de 1e verdieping waardoor men optimaal van het uitzicht kan genieten. Boven bevinden zich nog eens 3 ruime slaapkamers en een grote zolderverdieping. Deze zeer ruime woningen bieden alle vrijheid voor de individuele wensen van de bewoners. De woonoppervlaktes variëren van 193 m2 - 283 m2.

 

13 Hofwoningen

Deze woningen bevinden zich rondom een sfeervol groen binnenhof. Allemaal met een eigen tuin en een aparte berging. Er zijn drie typen hofwoningen, verschillend van omvang en indeling. Op de begane grond bevindt zich een compleet woonprogramma: een grote woonkamer/ keuken, ruime slaapkamer met badkamer en suite. Bovendien is het mogelijk om de slaapkamer te verplaatsen naar de 1e verdieping. Hierdoor ontstaat er op de begane grond een royalere woonkamer. Het totale woonoppervlakte is ca. 120 m2.