Zoeken
09-0161-02 maarssen.jpg

Op Buuren fase 1 - 17 woningen + 16 appartementen

Aan de oever van de Vecht, zuidelijk in de "Bocht van Maarssen" is nieuwbouwplan Op Buuren gerealiseerd. Een exclusief nieuw dorp aan het water. Op Buuren bestaat uit drie delen: Op Buuren Dorp, Op Buuren Buiten en Op Buuren Park. In totaal zijn er ca. 550 nieuwe woningen worden gerealiseerd.   Van de drie deelplannen in Op Buuren ligt deelplan Op Buuren Dorp het meest centraal. Dit deelplan staat voor dorps wonen en leven aan de Vecht. In Op Buuren Dorp worden de ontwerpen van maar liefst 8 architecten door elkaar toegepast. Geen herhaling van woningen maar gevels met variatie die samen een wervelend straatbeeld creëren. In totaal komen er in Op Buuren Dorp ca. 330 woningen/ appartementen ontwikkeld in 6 fases. In fase 1 zijn er 84 koopwoningen gerealiseerd waarvan Ufkes Apeldoorn er 33 heeft gebouwd.

17 woningen

Binnen de eengezinswoningen van fase 1 onderscheiden we dwarswoningen, poortwoningen en eengezinswoningen met keuze uit twee beukmaten. De woningen liggen aan de J. Reyneke van Stuwestraat en aan de Sportparkweg. De woningen zijn geschakeld en beschikken over een achtertuin aan het binnenhof. Op het binnenhof is plek om te parkeren want auto's worden in Op Buuren Dorp zoveel mogelijk buiten het straatbeeld gehouden.

16 appartementen

De compacte 2- en 3-kamerappartementen zijn verdeeld over twee mooie gebouwen aan de Sportparkweg en zijn ideaal voor starters! De appartementen variëren in grootte van ca. 60m2 tot ca. 75m2. Beide gebouwen hebben overigens niets weg van standaard appartementengebouwen. De opzet is kleinschalig en sluit in architectuur en beleving stijlvol aan op de naastgelegen eengezinswoningen.