Zoeken
west brinklaan (07).jpg

Landstraat Noord Plandeel 4 - 13 Grachtenwoningen

Landstraat-Noord is dé nieuwe woonwijk nabij de dorpskern van Bussum, gelegen tussen de Lammert Majoorlaan, Brinklaan en Brediusweg. De eens gedempte haven is teruggekeerd als gracht met sfeervolle kades, waaraan en nabij 130 eengezinswoningen en appartementen zijn opgeleverd. Voor het comfort zijn ook een grote supermarkt en het Wijksteunpunt Plus in het plan opgenomen. Plandeel 4 is gelegen tussen de gracht en de Brinklaan en bestaat uit 7 comfortabele appartementen, 13 stijlvolle grachtenwoningen en 12 huurappartementen voor mensen met een lichamelijke handicap.

13 Grachtenwoningen

Tussen de gracht en de Brinklaan hebben wij 13 stijlvolle grachtenwoningen gerealiseerd met een ondergrondse garage. De woonoppervlakte is ca. 130m2 en de inhoud is zelfs ca. 500m3, verdeeld over twee woonlagen en een praktische zolderetage.

 

Bijzonder aan deze grachtenwoningen is de schitterende ligging aan het water met vanuit de (verhoogde) living en/of het terras prachtig uitzicht! Alle grachtenwoningen beschikken op de begane grond o.a. over een ruime living met open hoekkeuken. De eerste etage staat in het teken van twee slaapkamers en een royale badkamer. De zolderetage kan naar eigen wens van de bewoners ingedeeld worden voor o.a. slapen, werken en/of opbergen.

 

Sommige woningen beschikken bovendien over een karakteristieke buitentrap, zoals u die ook bij de klassieke Amsterdamse grachtenpanden tegenkomt.