Zoeken
Kapelhof Project foto

Het Goyse Hofje

Als je aan komt lopen over de Tuurdijk in ’t Goy, zie je naast de fruit-gaarde de twee vrijstaande woningen van “Het Goyse Hofje” als entree naar het achterliggende hofje. De architectuur met metselwerk in verschillende kleuren zorgt voor een speelse uitstraling. Rond het prachtige en knusse hofje, met een mooie boom als middelpunt, liggen de andere woningen.

T'Goy - Kapelhof - Pleintje

Het Goyse Hofje

“Het Goyse Hofje” is een prachtige plek om te wonen, vlakbij de dorpskern van ‘t Goy en omringd door veel groen. Hier kan je tijdens een mooie wandeling of fietstocht volop genieten van de uitgestrekte natuur. Wees niet bang dat je te weinig vitamines binnenkrijgt, want door de heerlijke fruitsoorten die in de directe omgeving worden geteeld kom je niets tekort. In de omgeving van “Het Goyse Hofje” kun je gebruik maken van de dagelijkse voorzieningen. De kinderen kunnen naar de basisschool en daarna spelen bij de sportvereniging. Voor je boodschappen ga je naar één van de supermarkten in Houten, waar je met de auto binnen 7 minuten bent. En heb je geen zin om te koken, bezoek dan de heerlijke plaatselijke tapasbar of laat je eten bezorgen door een van de vele andere restaurants in Houten. Ook voor een dagje in de stad hoef je niet ver weg. Met het openbaar vervoer of de auto ben je binnen een mum van tijd in bijvoorbeeld het centrum van Utrecht om heerlijk een dagje te shoppen. Aan het eind van deze drukke dag kom je weer heerlijk thuis in de dorpse sfeer van “Het Goyse Hofje”.

T Goy Kapelhof vrijstaande woning

De Woningen

Het fijne aan nieuwbouw is dat de woningen zeer duurzaam en met de modernste technieken worden gebouwd. Zo voldoen de nieuwbouwwoningen van project “Het Goyse Hofje” aan een EPC van 0,0. Dat betekent vermindering van energieverbruik, beperking van het gebruik van fossiele energie en maximalisering van eigen energieopwekking. De woningen zijn dan ook hoogwaardig geïsoleerd, worden verwarmd via de vloerverwarming, hebben triplebeglazing, beschikken over warmte-terug-winning in de ventilatie en zijn gasloos door warmte-opwekking via lucht-water-warmtepompen. Om mogelijk overlast van geluid zo veel mogelijk te beperken (ook al zijn deze pompen tegenwoordig erg stil) zijn de buitenunits van de warmtepompen op het dak weggewerkt. Met een EPC van 0,0 worden de energielasten van deze woningen bijzonder laag.