icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Maarssen

Op Buuren 8 appartementen 't Raadhuys

Op Buuren Dorp maakt deel uit van nieuwbouwplan Op Buuren: een exclusief en nieuw dorp aan de Vecht ten zuiden van Maarssen. Een dorp dat door de ligging en architectuur een bijzondere aantrekkingskracht uitoefent. Een modern dorp met een karakteristieke uitstraling. In Op Buuren Dorp treft u vele voorzieningen aan en liggen de woningen langs de Vecht of de sfeervolle binnengracht. De rustieke sfeer is overal voelbaar: in de afwisselende gevelbeelden, kleurrijke en hoogwaardige materialen en klassieke details.

Status
Opgeleverd
Start bouw
september 2011
Oplevering
juli 2012
Opdrachtgever
Kondor Wessels Projecten te Rijssen en Bouwfonds Ontwikkeling te Amersfoort
Architect
Harmonische Architectuur te Voorstonden
Constructeur
Aveco de Bondt te Rijssen

't Raadhuys

Het zicht op de aan de Vecht verbonden binnengracht, de zonnige balkons en de chique tuin aan de voorzijde geven de appartementenvilla extra grandeur. Het statige gebouw telt vier verdiepingen en biedt plaats aan acht gevarieerde appartementen. Alle appartementen zijn vrij indeelbaar. De chique voorgevel van 't Raadhuys bevat grote ramen en een statig bordes. Het gebouw doet denken aan tijden van weleer, historische allure wordt hier verenigd met modern, eigentijds comfort. Elk appartement heeft aan de voorzijde een riant terras of balkon, een berging op de begane grond en twee parkeerplaatsen achter het gebouw.