icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Bussum

Landstraat Noord Plandeel 4 11 woningen + 7 appartementen

Landstraat-Noord is de nieuwe woonwijk nabij de dorpskern van Bussum. De eens gedempte haven is teruggekeerd als gracht met sfeervolle kades, waaraan en nabij 130 eengezinswoningen en appartementen zijn opgeleverd. Tevens zijn er een grote supermarkt, parkeergarages en een wijksteunpunt in het plan opgenomen.   Fase 4 Oost bestond uit de realisatie van 11 grachtenwoningen en 7 luxe appartementen. De woningen en appartementen zijn gelegen aan de Landstraat.  

Start bouw
september 2008
Oplevering
maart 2010
Opdrachtgever
Planoform Vastgoedontwikkeling te Arnhem
Architect
Mulleners en Mulleners Architecten te Amsterdam
Constructeur
Bartels Ingenieursburo te Elst

11 woningen

De onderlinge variatie en de mogelijkheden van de woningen zijn enorm. De ruime grachtenwoningen bestaan uit drie woonlagen waarvan de bovenste verdieping deels in de kap ligt. Vanaf de eigen loggia, het balkon of terras kunnen de bewoners genieten van het mooie uitzicht over het water.

7 appartementen

De 7 appartementen zijn verdeeld over vier verdiepingen en kenmerken zich door de royale afmetingen en lichte ruimten. Alle appartementen hebben in de kelder een berging en een eigen stallingsplaats.