icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Lelystad

Het Boeket fase 2 Lelystad

Vanaf 19 maart in verkoop: 6 ruime rijwoningen in Het Boeket (fase 2), het groene hart van Warande in Lelystad.   Warande ligt in het zuiden van Lelystad, naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. Warande is niet zomaar een nieuwbouwwijk, ze verbindt de stad met de natuur. Een warande is van oorsprong een besloten jachtgebied dat later veelal werd omgevormd tot stadspark. In dit overgangsgebied is zowel de natuur als de stad binnen handbereik. De unieke parkbossen geven de wijk een intieme, rustige en parkachtige uitstraling. Hier kan men in alle rust genieten van de ruimte, het groen en de waterrijke omgeving. Met de gezellige binnenstad op een steenworp afstand vindt men het beste van twee werelden.

Ontwikkeling
VolkerWessels Vastgoed
Realisatie
Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv
Architect
4D Architecten
Constructeur
Aveco de Bondt
Verkoopinformatie
De Boer, de actieve makelaar, tel. 0320 - 28 28 00
Verkoopinformatie
Makelaardij Van der Linden, tel. 0320 - 24 17 74
Status
Opgeleverd

Fase 2: 6 ruime rijwoningen

Na de succesvolle verkoop van fase 1 van Het Boeket gaat nu fase 2 in verkoop.

In de wijk Warande in Lelystad realiseren wij 2 hoekwoningen en 4 tussenwoningen in het plan Het Boeket.

 

Het Boeket bestaat uit kleurrijke, moderne en comfortabele woningen.

Alle woningen worden gebouwd met rechte wanden op de eerste verdieping. Dit biedt de mogelijkheid om de beschikbare oppervlakte optimaal te benutten. De woningen hebben een spraakmakende gevel, waarin grote raampartijen de hoofdrol spelen. Dit is niet alleen stijlvol; maar zorgt bovendien voor een prachtige lichtinval in de vertrekken.

 

Nieuwe bewoners hebben de mogelijkheid voor nog diverse uitbreidingsmogelijkheden, bijvoorbeeld een uitbouw van 120 of 240cm aan de achterzijde van de woning, het toepassen van een dakkapel of dakvenster en de mogelijkheid voor een extra slaapkamer op de tweede verdieping.

 

Andere individuele wensen zijn bespreekbaar.

 

Verkoopinformatie

Meer informatie over de woningen is te verkrijgen via

 

De Boer Makelaardij en Assurantien Flevoland B.V.

 

en

 

Van der Linden Groep