icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Apeldoorn

6 Ruimtewoningen Kanaaloevers

Op één van de meest gewilde locaties van Apeldoorn hebben wij 6 Ruimtewoningen gerealiseerd. De Ruimtewoningen maakten deel uit van een groter project tezamen met de appartementengebouwen de Vrijheid en de Waterlijn, de Zonnewoningen en een geschakelde villa. Samen delen ze een grote ondergrondse parkeervoorziening, een besloten binnentuin en een gemeenschappelijke groenstrook.

Status
Opgeleverd
Start bouw
oktober 2007
Oplevering
februari 2009
Opdrachtgever
Loostad Vastgoedontwikkeling bv te Apeldoorn
Architect
Bureau Noordeloos te Groningen
Constructeur
Goudstikker de Vries te 's-Hertogenbosch

De woningen

De gevels van de Ruimtewoningen zijn voor een groot deel opgebouwd uit glas. Met transparante delen als ramen en gekleurde delen waar het de gevel bedekt. Dit mozaïek van glas vormt een speels element binnen een strak kader van baksteen en beton. Het zijn riante woningen met drie volledige etages plus een halve laag onderin de woning. Alle woningen zijn voorzien van een royaal terras.