icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Marum

19 woningen 2e fase Alberdaheerd Marum

Wij realiseren 19 woningen in het project Alberdaheerd fase 2 in Marum.   Het herontwikkelde plan (fase 2) sluit goed aan bij de behoefte van de markt. De royale eengezinswoningen hebben prettig indeelbare plattegronden voor iedere gezinssamenstelling.   Kenmerkend voor de woningen is de frisse architectuur.

Status
Opgeleverd
Start bouw
Maart 2015
Start verkoop
14 december 2013
Opdrachtgever
Onis Vastgoed te Rijssen
Architect
PR8 Architecten te Almelo

Project

Wonen en genieten tussen groen en water...

Rust, ruimte en natuur zijn de kernwaarden van de nieuwste ontwikkeling aan de oostkant van Marum. In deze wijk, gelegen tussen de Kruisweg en het Malijksepad, leef je letterlijk tussen water en groen. 

De woningen zijn gesitueerd op gunstig gelegen, ruime kavels. Het zijn traditioneel gebouwde woningen met een fraaie uitstraling en een hoog afwerkingniveau. De gevels kenmerken zich door fraai handgevormde bakstenen met kleur accenten. De tweekappers en de hoekwoningen kunnen optioneel voorzien worden van een garage. De geschakelde woningen zijn aan de achterzijde bereikbaar middels een gezamenlijk achterpad. Voor de spelende kinderen wordt in het openbare gebied een speelterrein aangelegd.