icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Leidsche Rijn (Utrecht)

150 woningen Veilingterrein Utrecht

In opdracht van Portaal realiseren wij 150 woningen op het voormalig veilingterrein te Utrecht. Er worden 146 huurwoningen en 4 koopwoningen gebouwd. De koopwoningen zijn reeds verkocht.

Opdrachtgever
Portaal
Architect
Hans Been architecten
Constructeur
Aveco de Bondt
Realisatie
Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn
Status
Opgeleverd
Start bouw
Augustus 2014
Oplevering
Juli 2015

Project

Het project bestaat in totaal uit 20 verschillende blokken, in deze blokken komen rijwoningen variërend van 5, 6, 7, 8, 9, 11 en 14 woningen met in totaal 5 verschillende types (excl. hoekwoningen).

 

Bij dit project werken wij met twee bouwstromen (twee verschillende bouwlocaties)  met een cyclus van 8 woningen in de week per bouwstroom. Het bouwsysteem dat wordt toegepast is een prefab betoncasco, voorzien van houten kozijnen welke beglaasd en fabrieksmatig afgeschilderd worden aangeleverd. Het metselwerk wat aan de gevel komt is een waal formaat wat stootvoeg loos wordt aangebracht.

Oplevering

De afspraak is dat wij deze woningen in het tweede kwartaal 2015 opleveren aan onze opdrachtgever Portaal, inclusief de inrichting van de openbare ruimte (parkeerplaatsen, achterpaden, tuinmuren, beplanting e.d.).