Zoeken
de re++nie (03).jpg

De Reünie 61 startersappartementen

Het bekende gebouw van de voormalige technische school (het oude CSV, Talmaschool) aan de Industrielaan in Veenendaal, staat er niet lang meer leeg en verlaten bij. De Reünie is het toonbeeld van eigentijdse en complete startersappartementen.   Het gebouw van De Reünie zal in totaal 61 appartementen hebben verdeeld over zes verschillende typen en zijn gevestigd in het gebouw van de voormalige leslokalen en het gebouw van de voormalige gymzaal/ aula. De oppervlakten variëren van ca. 33 m² tot zelfs ca. 104 m². De appartementen beginnen bij een verkooprijs van € 97.500 v.o.n. en zijn compleet afgewerkt inclusief keuken en sanitair.

De appartementen

De appartementen zijn bijzonder. Bijzonder door de hoogte van de plafonds van ca. 4 tot 5 meter, door de ligging nabij het centrum en de eigentijdse uitstraling. Omdat de appartementen gerealiseerd worden in een voormalige school wordt ook dit karakter meegenomen door behoud van authentieke details.

 

Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto's op het binnenterrein. Bovendien is er plek om fietsen, brommers of andere spullen veilig te stellen in de privé- of gezamenlijke berging.