Zoeken
DSC00771.JPG

65 appartementen HSK20

In opdracht van BPD en deltaWonen bouwen wij in samenwerking met Salverda bouw, 39 koopappartementen en 26 huurappartementen. 

Een appartement in hartje Zwolle

In het nieuwbouwcomplex met 10 verdiepingen komen koop- en huurappartementen. De koopappartementen en maisonnettes zijn 44 tot 76 m2 groot. Dit maakt de woningen geschikt voor singles, stellen en jonge gezinnen met één kind. Op de begane grond bevindt zich een commerciële ruimte.  

 

Huur- en koopappartementen in Zwolle

De huurappartementen liggen op de 1e tot en met de 4e verdieping en worden verhuurd door deltaWonen. De koopappartementen en maisonnettes vind je op de 5e tot en met de 10e verdieping. Door de variatie in types, grootte en prijsstelling biedt HSK20 voor elk wat wils.

Upcoming Kamperpoort

HSK20 ligt in aan de rand van de binnenstad tegen de wijk Kamperpoort. Een wijk die volledig getransformeerd wordt. Het straatwerk van de Harm Smeengekade is al klaar. Nieuwbouwwijk De Feniks is gedeeltelijk klaar, de laatste fase is in aanbouw. De parkeergarage en de bioscoop aan het Katwolderplein zijn in aanbouw. Met deze grote metamorfose wordt het een prachtige wijk. HSK20 is onderdeel van deze transformatie.