Zoeken
40 won. ede (07).jpg

40 huurwoningen Park Reehorst

Parallel aan de Diedenweg, in de nieuw te ontwikkelen wijk Park Reehorst, bouwen wij 40 huurwoningen. De eerste 26 woningen worden eind december 2015 opgeleverd en zijn verhuurd. De overige 14 woningen worden in de tweede helft van 2016 opgeleverd en voor de zomer geadverteerd. De woningen liggen vlakbij het Hoekelumse bos en bestaande winkels, scholen en NS-station Ede-Wageningen. 

De 40 eengezinswoningen aan de Eshofweg worden gebouwd in de nieuwe wijk Park Reehorst. De eerste 26 woningen liggen parallel aan de Diedenweg. De andere 14 woningen liggen haaks op de Diedenweg. Deze nieuwe wijk waar in totaal 240 woningen komen, ligt midden in een bestaande wijk in Ede Zuid vlakbij het Hoekelumse Bos. Bestaande winkels, scholen, sportvoorzieningen zijn vlakbij. Net als het station Ede-Wageningen en uitvalswegen als de A12.

In de nieuwe woonwijk is veel aandacht voor groen. Zo komt er een prachtig park middenin de wijk. Om de veiligheid in Park Reehorst te waarborgen wordt een nieuwe langzaam verkeersroute aangelegd om zo te zorgen voor een goede verbinding tussen de scholen ten zuiden van deze wijk en het station Ede-Wageningen. 

De eerste 26 woningen worden in december 2015 compleet met keuken, badkamer en toilet opgeleverd. De vloeren en wanden van de overige ruimtes kunt u naar eigen smaak inrichten. De overige 14 woningen adverteren wij voor de zomer van 2016. Deze worden in de tweede helft van 2016 opgeleverd.