Zoeken
20 won. veenendaal (03).jpg

20 woningen Stationssingel

Aan de Stationssingel, de Acacialaan en de Lindenlaan komt een aantrekkelijke nieuwe woonbuurt met 20 fraaie eengezinswoningen midden in het groen. De nieuwe woningen liggen zeer centraal in Veenendaal: op 10 minuten lopen van het centrum en vlakbij de uitvalswegen. De woningen zijn bijzonder ruim en hebben een heerlijke tuin. De prijzen beginnen vanaf € 249.000,- v.o.n. De nieuwe woningen bij de Stationssingel worden heel gevarieerd. Er komen acht 2-onder-1-kapwoningen, vier hoekwoningen en acht rijwoningen.   Bij de hoekwoningen en de twee-onder-één-kapwoningen is royaal de ruimte om te parkeren op eigen terrein. Bij de rijwoningen aan de Acacialaan en de Lindenlaan zijn de parkeerplaatsen gepland op een gemeenschappelijk binnenterrein achter de woningen. Op die manier blijft de groene omgeving intact en blijft het lichte en ruime karakter van de wijk behouden.   Wij hebben reeds 12 van deze bijzondere woningen gerealiseerd.

Twee-onder-één-kap-woningen

De 8 twee-onder-één-kapwoningen met de karakteristieke schilddaken liggen aan de Stationssingel en hebben vrij uitzicht op het groen. De woonkamer op de begane grond is ruim; er is een ruime leefkeuken met openslaande deuren die toegang geeft tot de tuin. De vloeren op de begane grond en eerste verdieping in de woning zijn voorzien van vloerverwarming. Met een woonoppervlak van ca. 147 m2 zijn de twee-onder-één-kapwoningen aan de Stationssingel ruim bemeten.

Hoekwoningen

Van de ruime en lichte hoekwoningen aan de Acacialaan en de Lindelaan zijn er 4 beschikbaar. De unieke woningen hebben een lichte woonkamer met toegang tot een grote tuin en een open keuken aan de straatzijde. De vloeren op de begane grond en eerste verdieping in de woning zijn voorzien van vloerverwarming. De hoekwoningen hebben een woonoppervlak van ca. 116 m2.

Rijwoningen

Aan de Acacialaan en de Lindenlaan komen 8 aantrekkelijke rijwoningen. Alle woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en toegang tot een flinke tuin. De vloeren op de begane grond en eerste verdieping in de woning zijn voorzien van vloerverwarming. De rijwoningen hebben een woonoppervlak van ca. 118 m2.