icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Harderwijk

Nieuwbouw kantoor Bruil Infra

In opdracht van Bruil Infra te Harderwijk zijn wij in mei 2013 gestart met de nieuwbouw van een kantoor inclusief laboratoria- en onderzoeksruimten, commandoruimte en nucleaire opslagruimte. De totale oppervlakte bedraagt 654 m2. De oplevering heeft plaatsgevonden in september 2013.

Status
Opgeleverd
Start bouw
mei 2013
Oplevering
september 2013
Opdrachtgever
Bruil Infra te Harderwijk
Architect
Jensen Visser Architecten te Amersfoort
Constructeur
De Groot Vroomshoop

Bruil Infra

De kern van de activiteiten van BRUIL infra bv wordt gevormd door ontwerp, aanleg, reconstructie en beheer en onderhoud van verhardingen in asfalt en beton. Naast deze activiteiten voeren we ook riolerings-, sanerings-, sloop-, funderings-, grond-, en straatwerken uit. BRUIL infra produceert haar asfalt voor de Nederlandse markt zelf met de asfaltinstallaties in Doetinchem en Harderwijk. Bruil Infra maakt onderdeel uit van VolkerWessels.