Zoeken

Startersbeurs

Wij hebben sinds kort een nieuwe collega. Hij is bij ons komen werken door middel van de Startersbeurs Stedendriehoek en Noord Veluwe.

Startersbeurs%20logo.jpg

Starters op de arbeidsmarkt

Het is in deze tijd voor veel jongeren lastig een baan te vinden die aansluit bij de gevolgde opleiding. Veel functies vragen relevante werkervaring en dat heeft een starter op de arbeidsmarkt simpelweg (nog) niet. De Startersbeurs helpt hierbij.

Startersbeurs%20logo.jpg

De Startersbeurs

Via de Startersbeurs ontvangt de jongere een beurs voor een periode van 6 maanden. In deze periode gaat hij of zij 32 uur per week aan het werk om zo werkervaring op te doen en bepaalde vaardigheden te verbeteren. De betreffende organisatie ontvangt een subsidie in ruil voor zijn of haar begeleiding.

 

Het is mogelijk dat jongeren zelf een bedrijf zoeken waar zij aan de slag willen gaan, maar het is ook mogelijk om als organisatie een vacature te plaatsen bij de Startersbeurs. Meer informatie over de Startersbeurs is te vinden op: www.startersbeurs.nu.

Wij vinden dit een zeer goed initiatief en zijn blij op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van kansen voor starters op de arbeidsmarkt.