Zoeken

Opleveren doen wij zo...

De afgelopen tijd hebben wij een aantal projecten opgeleverd aan onze opdrachtgevers. Hieronder geven wij de unieke opleveringen per project weer.

WP_20150316_002.jpg
WP_20150326_002.jpg

De Verbinding Fase 2B te Ermelo

Van 23 maart t/m 25 maart hebben wij maar liefst 20 appartementen en 4 commerciële ruimten van dit mooie project in Ermelo opgeleverd. Wij hebben opgeleverd aan MVAP c.v. die de directievoering van het project door Loostad Vastgoedontwikkeling liet uitvoeren. Tegelijkertijd leverde MVAP c.v. de woningen op aan Woningstichting UWoon die de appartementen gaat verhuren.

 

De Verbinding is gerealiseerd op een historische plek: rond het kruispunt van de wegen naar Harderwijk, Putten en Leuvenum is Ermelo ontstaan. Hieraan ontleent de Verbinding haar naam en vormt nu een prachtige entree van Ermelo.

WP_20150401_004.jpg

150 woningen Utrecht (146 huurwoningen voor Portaal en 4 koopwoningen)

Wij zijn gestart met de oplevering van de eerste woningen (tot nu toe zijn ruim 65 woningen opgeleverd).

De opleveringen verlopen volgens een strakke planning. De verwachting is dat alle 150 woningen begin juni opgeleverd zijn. Dit betekent dat wij in circa 9 maanden deze 150 woningen van start bouw tot oplevering hebben gerealiseerd.

 

Uniek aan de opleveringswijze van dit project: vooraf hebben wij één woning opleveringsgereed gemaakt. Deze is door een delegatie van opdrachtgever Portaal beoordeeld. Alle woningen worden door Ufkes Apeldoorn conform deze referentiewoning opgeleverd.  De opzichter van Portaal loopt dus niet meer daadwerkelijk mee tijdens de oplevering van alle 150 woningen.

 

De vier koopwoningen van dit project volgen kort na de oplevering van de huurwoningen. Hier leveren wij de woningen op als het totale plan (inclusief infra) gereed is.

WP_20150316_002.jpg

Breecamp Zwolle

Op vrijdag 27 maart jl. hebben wij de eerste 11 woningen uit dit project opgeleverd aan de bewoners van Breecamp Oost in Zwolle. Deze oplevering hebben wij op één dag gedaan,  zodat alle bewoners gelijktijdig de sleutel in ontvangst hebben mogen nemen.

Toekomstige bewoners waarderen deze manier van opleveren zeer.

 

In dit plan bouwen wij nog  11 woningen. De verwachting is dat deze woningen rondom de bouwvak worden opgeleverd.