Zoeken

Nieuwbouwproject Witte van Scholten

In samenwerking met zusterbedrijf Maapron zijn wij bezig om gestalte te geven aan nieuwbouwproject 'Witte van Scholten' gelegen op het terrein van een voormalige kwekerij in Maarssen. Een prachtig project midden in het dorp! De komende maanden zal er meer bekend worden over de plannen op dit terrein. Rond het 2e kwartaal van 2012 zal de 1e paal in de grond worden geslagen.

Witte van Scholten maquette 2.JPG

Het project

Midden in Maarssen-dorp nabij de Vecht ligt het terrein van de voormalige kwekerij Scholten. Het terrein ter grootte van ruim 4 voetbalvelden ligt prachtig en is voor velen een droomplek om te wonen. Zusterbedrijf Maapron heeft de grond verworven en is al lange tijd bezig om samen met de familie Scholten een mooi project te ontwikkelen waar de nadruk ligt op groen, ruimte en comfort. De verkoop van dit bijzondere project zal lopen via Era Ritter Makelaardij te Maarssen.

 

De naam van het project is inmiddels ook bekend: Witte van Scholten. "Deze naam refereert aan de vorige eigenaar familie Scholten die hier verschillende generaties cyclamen kweekten en hun bekendste cyclaam was een witte". Er komen 40 koopwoningen in klassieke bouwstijl variërend van vrijstaande villa's, 2-1 kap- en koetshuiswoningen allemaal bijzonder en op mooie ruime kavels. Bij de entree zullen eveneens in kenmerkende klassieke bouwstijl 2 prachtige gebouwen met een aantal huurwoningen worden gerealiseerd. Centraal in het plan komen parkjes en een waterpartij, waardoor de opzet ruimtelijk en groen zal zijn.