Zoeken

Nationale Veiligheidsdag

Vandaag vindt de landelijke VolkerWessels Veiligheidsdag plaats. Binnen VolkerWessels doen medewerkers mee aan het veiligheidsspel. Een bordspel om op een interactieve manier met elkaar in gesprek te gaan over veiligheid.

wave.jpg
wave.jpg

Speel bewust, veiligheid een must!

Speel bewust, veiligheid een must! Ga jij staan voor veiligheid? Dat is hét centrale thema van de landelijke veiligheidsdag van VolkerWessels. Op 16 maart 2018 staan alle VolkerWessels-ondernemingen samen stil bij veiligheid.

 

Welk team legt de weg naar een veiliger VolkerWessels? Het één uur durende bordspel bevat voorbeelden uit de praktijk, feiten & cijfers, dilemma’s en veiligheidsgedrag. Het bordspel is beschikbaar in een kantoor- en bouwplaatsversie én is in het Nederlands en Engels verkrijgbaar. 

Ook na de VolkerWessels Veiligheidsdag is het spel nog goed te gebruiken. Het spel is zo ontworpen dat het vaker te gebruiken is. Bij de start van een nieuw project, of om veiligheid op een interactieve manier nog eens onder de aandacht te brengen kan het spel zo uit de kast gehaald worden.

20180312_134435.jpg

Ufkes had de primeur

Ufkes Apeldoorn had de primeur in de weg naar Veiligheid.

Bij Ufkes stond een veiligheidsinstructie voor bouwplaats personeel gepland. Dit was een mooie gelegenheid om de komende veiligheidsdag hier te combineren. De projectleiders van Ufkes, hadden zich goed voorbereid in de rol van spelleider, een aantal deelnemers was zo enthousiast dat het spel zelfs 2x gespeeld is.

 

Verder werd er onderling volop gediscussieerd over diverse veiligheidsaspecten, hiermee is het uiteindelijke doel op een positieve manier behaald.

 

Voor de overige werkmaatschappijen, heel veel succes vandaag!