Zoeken

Ketensamenwerking Ufkes Apeldoorn en Smart Elektra

Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv en Smart Elektra bv hebben op woensdag 1 juli een ketensamenwerkingsovereenkomst gesloten. Erik Schoonhoven (Directeur Ufkes Apeldoorn) en Eric Westerink (Directeur Smart Elektra) hebben daarvoor een ketenpartnerverklaring ondertekend en hun goedkeuring gegeven voor het werkdocument waarin de huidige werkmethodiek is beschreven en toekomstige verbeteringen en innovaties gezamenlijk worden vastgelegd.   

IMG-20150702-WA0002.jpg

Het nieuwe partnerschap volgt uit het VolkerWessels-brede concept Samen Slimmer Bouwen. Dit wordt bereikt door onnodige handelingen weg te nemen uit processen en deze te stroomlijnen zodat er minimale verspilling optreedt. Lean, BIM en Ketensamenwerking zijn hierin de drie pijlers.

 

De keuze voor Smart Elektra is het gevolg van een wederzijdse wens om de huidige prettige samenwerking op een duurzame en innovatieve manier voort te zetten waarbij elkaars talenten maximaal benut worden. Voor Ufkes biedt Smart Elektra meerwaarde op het gebied van Lean, BIM en diverse prefab systemen. Voor kopers betekent dit dat ze hun woning voortaan op innovatieve wijze, volgens eigen wens en tevredenheid kunnen inrichten.

 

Ufkes Apeldoorn vertrouwt erop met deze stap een uitstekende partner voor langere tijd aan zich te binden waardoor de stap naar continue verbetering en daarmee het Samen Slimmer Bouwen nog beter is ingezet. Smart Elektra zal vanaf heden eerder in projecten worden betrokken om daar kennis en kunde in te kunnen zetten en de basis te leggen tot het verhogen van de kwaliteit en het reduceren van faalkosten.