Zoeken

Ketensamenwerking Ufkes Apeldoorn en MAT Afbouw B.V.

Afgelopen week heeft Ufkes Apeldoorn een nieuwe ketenpartner mogen verwelkomen. Deze keer een specialist in MetalStudwanden en -plafonds namelijk MAT afbouw B.V.

P1040030.jpg

Beide partijen hebben de afgelopen 5 jaar meerdere projecten samen succesvol kunnen afronden. De meerwaarde die MAT afbouw bij deze projecten heeft geleverd, door het leveren van het juiste technische advies, heeft de stap naar nauwere samenwerking versneld.

 

Door MAT afbouw als partner vanaf het begin (VO/DO) bij projecten te betrekken hoopt Ufkes de projecten verder te kunnen optimaliseren door de opbouw van wanden en plafonds optimaal af te stemmen op de eisen omtrent brandwerendheid, geluid en het gewenste afwerkingsniveau. Daarnaast wordt er bij komende projecten meer onderlinge afstemming gezocht met de partijen welke in of om de wanden en plafonds werkzaam zijn zoals de W- en E- installateurs. Hierdoor hopen de partners verspillingen nog verder te voorkomen en het bouwproces verder te stroomlijnen.

 

Ufkes vertrouwt er op dat deze partner de nodige expertise kan bieden in de markten waar zij de komende jaren in actief verwachten te zijn namelijk: appartementen- en woningbouw, utiliteitsbouw, zorg en renovatie.