Zoeken

Feestelijke start bouw herenhuizen Buitenplaats Koningsweg

Op vrijdag 7 oktober is de bouw van de 21 herenhuizen in KKN 1, 2 en 3 op Buitenplaats Koningsweg in Arnhem officieel gestart. De toekomstige bewoners waren aanwezig en de kinderen mochten KondorWessels Projecten en Ufkes helpen om de officiële start bouw handeling te verrichten. Het werd een meer dan feestelijk samenzijn met mooi weer en een lekker hapje en een drankje.

Buitenplaats Koningshof start 3.jpeg

Tijdens dit event op de bouwplaats zetten de als bouwvakkers verklede muzikanten van Drumboost alle genodigden even op het verkeerde been. MVRDV Architecten haakte daar mooi op in door in haar speech te benadrukken dat niets is wat het lijkt. Buitenplaats Koningsweg blijft dan ook steeds weer verrassen en verbazen.


De aanwezige kopers waren meer dan enthousiast. Ze maakten kennis met hun toekomstige buren en er werden meteen al plannen gesmeed om samen de schilder, stukadoor en andere vaklui te regelen. De kopers komen overigens uit verschillende delen van het land en als welkomstcadeau hebben ze toegangskaarten voor het Openluchtmuseum ontvangen.


Ufkes is verantwoordelijk voor de realisatie van deze herenhuizen in het bos en naar verwachting worden de woningen eind 2023 opgeleverd. KondorWessels Projecten heeft de twee voormalige defensieterreinen ontwikkeld tot Buitenplaats Koningsweg: een bosrijk landgoed aan de rand van de Veluwe waar kunst, landschap, wonen en werken, natuur, erfgoed en architectuur hand in hand gaan