Zoeken

Er wordt een prachtig woongebied gerealiseerd onder de rook van Amsterdam – De Krijgsman Muiden

strandpad-0.jpg

Om de hoek van Amsterdam en op loopafstand van het IJsselmeer ontwikkelt KNSF Vastgoed een prachtig nieuw woongebied. Mooie wijken met ruime woningen en appartementen, exclusief, elk met een eigen klasse en sfeer. Wie wil dat niet, wonen op een plek met historie, midden in de nog ruige natuur en op geringe afstand van hartje Amsterdam. Vrijdag 20 december 2019 tekenden Marcus Wieringa (KNSF Vastgoed) en de heren Tjeerd de Boer en Henk Leenders  (Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn BV) een overeenkomst voor de bouw van 25 strandvilla’s en 35 luxe appartementen van het Bolwerk op het terrein van De Krijgsman in Muiden.

Bolwerk

De drie gebouwen op het Bolwerk; Het Pakhuis, Thuishaven en Het Bastion zijn gelegen rondom een groene gemeenschappelijke binnentuin.  Vanuit de 35 luxe, stoere, industriële appartementen ben je binnen een half uur in Amsterdam en loop je zo het Muidens Kwartier en de gezellige oude stadskern van Muiden in.

In mei 2020 wordt met de bouw gestart en de verwachting is dat de woningen aan het eind van 2021  worden opgeleverd.

Strandpad

Klassiek als op Key West, rijk als in The Hamptons maar dan in een, voor Nederland zo karakteristieke setting met volop vaarwater, sluizen en bruggetjes. 7 strandvilla’s en 9 twee-onder-één-kap woningen, perfect gesitueerd aan vaarwater met elk een eigen ligplaats. De woningen worden verwarmt door middel van grondwarmte en de tuinen aan de voorkant worden opgeleverd met twee parkeerplaatsen en een sfeervol wit hekwerk.

Zoals het er nu uitziet wordt er in de tweede helft van 2020 gestart met de bouw en de verwachting is dat de woningen medio 2021 worden opgeleverd.

 

Meer informatie over de beide projecten vindt u op de website www.dekrijgsmanmuiden.nl