icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 21 november 2022

Ufkes legt rode loper uit voor familieleden

Afgelopen zaterdag heeft Ufkes haar deuren van het vernieuwde kantoor opengezet voor de familieleden van alle medewerkers. Iedereen kon zijn of haar partner/gezin het nieuwe kantoor en de werkplek laten zien. Ook werden zij uitgedaagd om de snelste tijd te racen in de Formule I container van VolkerWessels.

Bezoek aan bouwproject Park Marialust

Aansluitend kon een bezoek gebracht worden aan het nieuwbouwproject Park Marialust in Apeldoorn. Zo kon iedereen laten zien wat Ufkes bouwt en hoe er gebouwd wordt. De kinderen werden met een helm, meetlint en vragenlijst op pad gestuurd om op de bouwlocatie te zoeken naar de juiste antwoorden. De dag werd afgesloten met een lekkere snack!

Een goed fundament

De afgelopen tijd hebben alle medewerkers van Ufkes hard gewekt om Ufkes verder op de kaart gezet. We hebben niet alleen mooie woningen voor onze klanten gebouwd, maar ook ons eigen fundament goed neergezet. Letterlijk en figuurlijk en daar zijn we trots op!