icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 05 oktober 2022

Projectteam Boerenhof Muiden ontvangt een VeiligWerken-pluim

Aan het hele projectteam van Boerenhof in Muiden is de VeiligWerken-pluim uitgereikt omdat bij dit project veel aandacht wordt besteed aan veiligheid, orde en netheid.

Trots op het team!

Zo worden veel goede en vooral leerzame MOHS (Melden van Onveilige Handeling en/of Situatie) meldingen gedaan enn zijn er diverse goede pluim meldingen binnengekomen. We zijn trots op dit team! Het was tijd om onze waardering hiervoor uit te spreken. Onder het genot van koffie en gebak werd de pluim in ontvangst genomen door Rene Hoogenkamp, Uitvoerder en Niels den Herder, Assistent Uitvoerder.

De VeiligWerk Pluim is binnen VolkerWessels in het leven geroepen om medewerkers die voorbeeldgedrag op het gebied van veiligheid vertonen in het zonnetje te zetten. 

Bij VolkerWessels wordt veel aandacht besteed aan bewustzijn en gedrag rondom veiligheid, want aan het eind van de werkdag wil iedereen weer veilig en gezond naar huis. Een logische wens die helaas niet altijd zo vanzelfsprekend is.