icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 25 mei 2012

Opening bioscoop CineMeerse Hoofddorp

Hoewel er aan de appartementen nog hard gewerkt wordt, heeft op 21 april jl. de officiële opening van de bioscoop CineMeerse in het centrum van Hoofddorp plaatsgevonden.

CineMeerse

In het bijzijn van de nodige BN'ers, waaronder Irene Moors, Jan Kooijman en Marjolein Keuning, gaf CineMeerse daarmee het officiële startsein voor de première van Sneeuwwitje en het feestelijke startsein voor de opening van de nieuwe bioscoop.

 

NHBioscopen is de exploitant van de nieuwe bioscoop. De verwachting is dat CineMeerse per jaar circa 300.000 bezoekers kan trekken. Met acht bioscoopzalen en circa 1100 zitplaatsen, drie gezellige foyers, Woodstone Pizza & Wine en een loungecafé biedt CineMeerse een complete middag of avond uit.