icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 juli 2022

KNSF Vastgoed en Ufkes starten realisatie 22 unieke, moderne villas

Vorige week hebben wij en KNSF Vastgoed (De Krijgsman Muiden) de handtekening gezet onder de aannemingsovereenkomst voor 22 luxe moderne woningen Eilanden West in Muiden. De ondertekening werd gedaan door Henk Leenders en Edwin Zeevalkink, beide directeuren van Ufkes en door Marcus Wieringa, projectontwikkelaar KNSF vastgoed.

Ondertekening 1.jpeg

Een gedroomde woonbeleving

Het is een bijzonder project volgens het concept van Courage Architecten. De architectuur past uitstekend bij de locatie tussen het groen met een industriële historie welke is gelegen aan het IJmeer. De woningen zijn ontworpen met oog voor detail. Veel staal, glas en daglicht. Dit geeft een bijzondere uitstraling. Elke villa heeft een unieke ligging en is uniek vormgegeven qua materiaal en uitzicht. En daarbij zijn ze ook nog eens verschillend qua volume en mogelijke indeling. Een gedroomde woonbeleving voor de toekomstige bewoners dus.