icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 18 februari 2015

Het Boeket Lelystad (fase 2) binnenkort in verkoop

Na de succesvolle verkoop van fase 1 van nieuwbouwproject 'Het Boeket' in de wijk Warande in Lelystad, gaat binnenkort fase 2 in verkoop.  

Foto ondertekening
Foto: Fotostudio Wierd te Lelystad

Ondertekening

De heer Jop Fackeldey (Wethouder Gemeente Lelystad) en de heer Paul Bekhuis (directeur Ufkes Apeldoorn) bekrachtigden de reserveringsovereenkomst voor de bouw van 6 ruime rijwoningen in plan Het Boeket met een ferme handdruk. In oktober vorig jaar werden al de eerste 7 woningen van dit plan opgeleverd.

Herstel woningmarkt

De overeenkomst met Ufkes past in de toenemende belangstelling van ontwikkelende partijen om in Lelystad-Warande te bouwen. Wethouder Fackeldey: "De woningbouwcrisis heeft gezorgd voor vertraging in de ontwikkeling van Warande en daarmee de groei van Lelystad. Het lijkt erop dat we de ergste stagnatie hebben gehad. Momenteel praten we met verschillende partijen over woningbouwplannen in Warande. Bouwmaatschappij Ufkes is één van die partijen met vertrouwen in woningbouwplannen in Lelystad en het herstel van de woningmarkt; een sterke partij in het ontwikkelen en realiseren van woningbouw en utiliteitswerken. Realisering van 'Het Boeket' voegt ongetwijfeld kwaliteit toe aan Warande".

Meer informatie

Meer informatie over dit mooie project kunt u vinden onder Project Het Boeket fase 2 te Lelystad.

Ook is er meer informatie te vinden op www.lelystad.nl/warande of www.woneninlelystad.nl.