icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 20 november 2012

Feestelijke start bouw huurappartementen Oud Seyst

Op 14 november jl. hebben wij samen met woningbouwvereniging de Kombinatie de start bouw van 33 huurappartementen van het project Oud Seyst (Het Rond) gevierd. Samen met de partners, belanghebbenden, nieuwe huurders en relaties werd dit moment feestelijk gemarkeerd.   Burgemeester Koos Janssen gaf het officiële startsein door met een graafmachine de eerste paal in de grond te drukken.

Het project

Het totale project bestaat uit de uitbreiding van het gemeentehuis (met circa 3.000 m2 bvo), 33 corporatiewoningen en 67 koopwoningen, een ondergrondse parkeergarage met 200 parkeerplaatsen en de inrichting van het openbaar gebied. Het project is gelegen midden in het centrum van Zeist aan het Walkartpark.

 

Zusterbedrijf Wessels Zeist zal betrokken zijn bij de uitbreiding van het gemeentehuis en de bouw van de parkeergarage en Ufkes Apeldoorn zal de bouw van de appartementen verzorgen.

 

Meer informatie over dit project kunt u vinden op www.oud-seyst.nl.