icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo
Nieuws · 02 juli 2015

11 woningen in het project Alberdaheerd in Marum zijn opgeleverd

Onder het toeziend oog van een heerlijk schijnende zon zijn er gisteren 11 royale eengezinswoningen van het project Alberdaheerd in Marum opgeleverd.    

Zoals uiteraard gebruikelijk is bij Ufkes zijn alle woningen op één dag opgeleverd waardoor de kersverse bewoners gezamenlijk hun intrek konden nemen in hun nieuwe woning. Wij mochten van onze kopers en ontwikkelaars nog een mooi compliment in ontvangst nemen want ze waren allemaal zeer tevreden over het bouwproces en de kwaliteit van de woningen. 

 

De verkoop van fase 2 is in volle gang en wanneer er voldoende woningen verkocht zijn zal de bouw spoedig starten. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar dus heb je interesse dan kun je hierover contact opnemen met Nieuwbouw Marum.