Zoeken

Dag van de Bouw 24 mei 2014

Op zaterdag 24 mei 2014 vindt alweer de negende editie van de Dag van de Bouw plaats met als thema "Kom kijken hoe wij het maken". Bouwend Nederland en haar leden zorgen voor de uitvoering van deze dag. De leden van Bouwend Nederland stellen kleine en grote bouw- en infraprojecten open voor het publiek. Iedereen van jong tot oud is welkom op deze dag. Er is namelijk voor iedereen iets te doen, te zien en te leren.   Ufkes Apeldoorn stelt dit jaar het project Witte van Scholten te Maarssen beschikbaar om te bezoeken. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek op zaterdag 24 mei a.s. aan deze open dag! Tussen 10:00 en 16:00 is iedereen van harte welkom.

_172_Logo%20-%20De%20bouw%20maakt%20het%20-%20Groot_JPG_450x450.jpg

Witte van Scholten

Midden in Maarssen-dorp nabij de Vecht ligt het terrein van de voormalige kwekerij Scholten. Het terrein ter grootte van ruim 4 voetbalvelden ligt prachtig en is voor velen een droomplek om te wonen. Zusterbedrijf KondorWessels Projecten heeft de grond verworven en heeft samen met de familie Scholten een mooi project ontwikkeld waar de nadruk ligt op groen, ruimte en comfort.

De naam van het project refereert aan de vorige eigenaar familie Scholten die hier verschillende generaties cyclamen kweekten en hun bekendste cyclaam was een witte".

 

Er komen 40 koopwoningen in klassieke bouwstijl variërend van vrijstaande villa's, twee-onder-één-kap- en koetshuiswoningen allemaal bijzonder en op mooie ruime kavels. Bij de entree zullen eveneens in kenmerkende klassieke bouwstijl 2 prachtige gebouwen met 18 huurappartementen worden gerealiseerd. Centraal in het plan komen parkjes en een waterpartij, waardoor de opzet ruimtelijk en groen zal zijn.

 

Het ontwerp van de wijk is geïnspireerd op oude een historische, verkavelde buitenplaats met Vechtse elementen. Dat maakt Witte van Scholten tot een harmonieuze, intieme wijk waar het goed toeven zal zijn. Monumentaal wonen in het groen.

 

Kopers kunnen zelf meebeslissen over het ontwerp en de indeling van de nieuwe woning. Een uitbouw, extra erker of de inrichting van de bovenetage met twee extra slaapkamers zijn slechts enkele van de voorbeelden van de vele mogelijkheden.

 

De oplevering staat gepland voor juli 2014.