Zoeken

Bouw huurwoningen Park Reehorst Zuid gestart

Aan de Reehorsterweg in Ede-Zuid, in de nieuw te ontwikkelen wijk Park Reehorst, is de bouw gestart van 40 huurwoningen. Directeur Marian Teer van woningcorporatie Woonstede verrichtte samen met  Alfons van Woensel van ontwikkelaar Bruil en Erik Schoonhoven van aannemer Ufkes de starthandeling. Gezamenlijk plaatsten zij de eerste wand op de begane grond.    

WP_20150918_004.jpg

De woningen komen vlakbij het Hoekelumse bos en bestaande winkels, scholen en NS-station Ede-Wageningen. De eerste 26 eengezinswoningen liggen parallel aan de Diedenweg en zijn eind december 2015 klaar. De overige 14 woningen levert Woonstede in de tweede helft van 2016 op.

 

“Voor de eerste 26 woningen, die op dit moment worden verhuurd, is grote belangstelling. Woningzoekenden die nog willen reageren via huiswaarts.nu kunnen dit doen tot en met maandag 21 september a.s. 12.00 uur”, vertelt Marian Teer. “En anders is het wachten op de overige 14 woningen die we voor de zomer van 2016 via huiswaarts.nu aanbieden”.

 

 

 

 

 

 

Park Reehorst

Park Reehorst betekent wonen in een bestaande nieuwe wijk. Tussen de Zandlaan, de Oude Kerkweg, de Diedenweg en de Sportlaan in Ede komen 240 nieuwe koop- en huurwoningen. De bouw van de eerste woningen is nu gestart. De laatste woningen worden in 2020 opgeleverd. Een groen en centraal gelegen park maakt de wijk met verschillende typen woningen, compleet. Winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn al in de buurt beschikbaar. Net als goede uitvalswegen en station Ede-Wageningen.

 

Bron: Woningcorporatie Woonstede