Zoeken
Sysseltse Lanen, Ede

Sysseltse Lanen, Ede

In opdracht van Loostad Vastgoedontwikkeling en BPD Ontwikkeling bouwen we 39 vrijstaande woningen

Sysseltse Lanen - lanen

Eenheid in verscheidenheid

Villapark Sysseltse Lanen in Ede-Oost biedt de bewoners een omgeving vol natuurschoon en rust. Naast deze prachtige locatie konden kopers zelf hun woning vormgeven. Als basis konden kopers kiezen uit een van de drie architectuurstijlen en een indeling naar eigen wens. Het resultaat: 39 vrijstaande, luxe woningen met een grote mate aan keuzevrijheid en ‘eenheid in verscheidenheid’.
 
De afwerking van de woningen is van hoge kwaliteit. De keuken en badkamer kunnen naar eigen smaak en wens worden ingericht. Alle woningen hebben standaard houten kozijnen en stompe binnendeuren. Ook hoogwaardige installaties waaronder een warmtepomp en vloerverwarming zijn inbegrepen. Daarnaast beschikken alle woningen over eigen nutsvoorzieningen en zijn er zonnepanelen geplaatst op het dak.

Ede Sysseltse Lanen Woningen

Van Start

Op een eerste sessie met toekomstige bewoners presenteerden architecten hun plannen en waren alle betrokkenen in de gelegenheid informatie en reacties te geven. Het resultaat: de ontwikkeling kan van start. De partijen (de gemeente Ede, Loostad en BPD) hebben een overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en realisatie van ongeveer 40 woningen in dit luxe segment.