Zoeken
west brinklaan (01).jpg

Landstraat Noord Plandeel 4 - 7 appartementen Brinklaan

Landstraat-Noord omvat vier plandelen bestaande uit circa 130 bijzondere eengezinswoningen en appartementen, alsmede comfortabele voorzieningen. Landstraat-Noord heeft een karakteristieke Hollandse uitstraling met sfeervolle klinkerstraten, gevarieerde gevels en een gezellig plein. Ook de terugkeer van de eens gedempte haven als in het oog springende waterpartij met fraai vormgegeven bruggen en kades draagt hieraan bij. De eenheid in materiaal en kleurgebruik zorgen voor de balans met de rijke diversiteit in daken, gevels en bouwhoogten. Door de inrichting met een wijkplein, kleine woonbuurten en parkeerplaatsen die zoveel mogelijk buiten het straatbeeld zijn geplaatst voert het woonplezier de boventoon.

Het appartementengebouw

In het stijlvol vormgegeven appartementengebouw Zuid aan de Brinklaan heeft Ufkes Apeldoorn 7 comfortabele appartementen gerealiseerd van ca. 86m2 tot ca. 114m2 verdeeld over vier etages. Op de derde en vierde etage is een royaal en luxe penthouse van maar liefst 161 m2 gesitueerd.

 

Bijzonder aan deze appartementen zijn onder meer de ruime balkons met schitterend uitzicht op de Brinklaan, de gracht en/of het plein. Alle appartementen beschikken o.a. over een ruime woon- eetkamer met open hoekkeuken, twee of drie slaapkamers, een berging met wasmachine-aansluiting en een badkamer. Onder het gebouw bevindt zich een garage.