Zoeken
13 won. lelystad (08).jpg

Het Boeket 7 woningen

Warande ligt in het zuiden van Lelystad, naast het natuurreservaat de Oostvaardersplassen en bosgebied Hollandse Hout. Warande is niet zomaar een nieuwbouwwijk, ze verbindt de stad met de natuur. Een warande is van oorsprong een besloten jachtgebied dat later veelal werd omgevormd tot stadspark. In dit overgangsgebied is zowel de natuur als de stad binnen handbereik. De unieke parkbossen geven de wijk een intieme, rustige en parkachtige uitstraling. Hier kan men in alle rust genieten van de ruimte, het groen en de waterrijke omgeving. Met de gezellige binnenstad op een steenworp afstand vindt men het beste van twee werelden.

De Woningen

In dit plan zullen wij in totaal 13 rijwoningen, 8 twee-onder-één-kapwoningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen realiseren. Medio juni 2013 zullen wij starten met de eerste 7 rijwoningen. De woningen zijn dusdanig ontworpen dat veel voorkomende interieurwensen realiseerbaar zijn. Om het wooncomfort nog meer te verhogen is er in het ontwerp van de woningen gekozen voor een aantal moderne energiezuinige systemen.

 

De woningen zijn het resultaat van doordachte architectuur, die er voor zorgt dat alle ruimtes optimaal te gebruiken zijn. Zo zijn zonnige en ruime kamers een belangrijke voorwaarde. Het fraaie, gedetailleerde metselwerk in frisse tinten geeft de woningen een kenmerkende traditionele uitstraling. De woningen hebben een spraakmakende gevel, waarin grote raampartijen de hoofdrol spelen. De woningen staan in een hofje, waardoor een intieme woonomgeving ontstaat. Dankzij de duurzame materialen hebben de woningen weinig onderhoud nodig, ook op langere termijn. Alle woningen hebben een lage energieprestatatienorm. Goede isolatie en de standaard laagtemperatuurvloerverwarming zorgen voor een laag energieverbruik. Alle woningen beschikken tevens over het Politiekeurmerk. De kans op een geslaagde inbraak bij woningen met dit keurmerk is maar liefst 90% minder.