Zoeken

Bouw Ittersumerlanden is gestart!

De bouwactiviteiten in Ittersumerlanden zijn door opdrachtgever Woningstichting SWZ en Ufkes Apeldoorn opgestart. Op vier bouwlocaties worden in rap tempo de eerste 20 eengezinswoningen gebouwd.

ittersumerlanden blok 4 en 5.jpg

Er zijn in totaal 7 bouwblokken (zie bijgevoegd kaartje). Blok1 t/m 4 is nu volop in gang gezet met voorbereidende graafwerkzaamheden, het boren van zogenoemde schroefpalen, kraanwerkzaamheden en riolering- en bekabelingwerkzaamheden. 

 

In de eerste week van april vindt de montage van de zeven (grotendeels casco aangeleverde) eengezinswoningen plaats in blok 1. Een week later volgen de casco's van blok 2 ( 6 woningen), blok 3 (3 woningen) en blok 4 (4 woningen).

 

Vanaf eind april start de afronding van de casco's tot ‘echte woningen': daken erop, metselwerk, allerlei afrondende werkzaamheden. Er wordt hard doorgewerkt zodat in september/oktober 2013 de nieuwe bewoners de sleutels in ontvangst kunnen nemen.

 

De woningen worden verhuurd via De Woningzoeker. Geïnteresseerd in een prachtige nieuwbouwwoning? Houd dan in mei De Woningzoeker in de gaten!

 

De start van de bouw van de overige blokken vindt waarschijnlijk plaats in mei en rond de zomervakantie.