HomeOver ons

Wie zijn wij?

Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv is sterk in het ontwikkelen en realiseren van woningbouw en utiliteitswerken en vindt haar werkgebied in Midden-Nederland. Onze jaaromzet bedraagt ca. 45 miljoen euro. Naast kleinschalige eigen ontwikkeling worden de meeste werken al jaren in bouwteamverband verworven vanuit een hecht relatienetwerk. Bij al onze werken streven wij er naar om, mede door middel van ons kwaliteitssysteem NEN-EN-ISO 9001:2008, een kwalitatief hoogwaardig product te realiseren.

Pand Ufkes Apeldoorn by night

Personeel

Het totale personeelsbestand van Ufkes Apeldoorn omvat ca. 45 UTA-medewerkers en 21 bouwplaatsmedewerkers. Ufkes Apeldoorn is een leerlingbouwplaats-gecertificeerd bedrijf. Wij beseffen dat deskundige, gemotiveerde en enthousiaste medewerkers de basis zijn voor succes.

Geschiedenis

Het familiebedrijf Ufkes & Ufkes is opgericht eind jaren '60 en bestond in eerste instantie uit een makelaarskantoor en ontwikkelingsmaatschappij. In 1976 werd het bouwbedrijf opgericht. In 1984 werd Ufkes Apeldoorn overgenomen door de Wessels Groep die later uitgroeide tot VolkerWessels.

Goede kwaliteit

Wij zijn voortdurend innovatief bezig, hebben aandacht voor duurzaamheid en procesoptimalisatie met als doel projecten op te leveren van goede kwaliteit, die toekomstbestendig zijn tegen concurrerende prijzen.

Besparing

Dankzij de samenwerking in een bouwteam weten we de faalkosten te verminderen en een tijdsbesparing te realiseren. Ons softwaresysteem draagt daar ook aan bij. Zowel onze werk- als projectvoorbereiding maakt gebruik van BIM (Building Information Modelling). Met deze vernieuwende manier van werken, ontzorgen wij onze opdrachtgevers zo breed mogelijk.

Begeleiding

Juist doordat wij al aan de voorkant bij een project betrokken zijn, is het mogelijk om in een vroeg stadium eventuele problemen te erkennen en vroegtijdig aan te pakken. Ufkes kan vanaf het begintraject de sturing verzorgen op het gehele proces. Wat inhoudt de begeleiding van het bouwteamtraject en vergunningstraject tot het verzorgen van de tekeningen. Wij denken mee in constructieve- en kostenbesparende oplossingen. Uiteraard kunnen duurzaamheidsoplossingen al vanaf de ontwerpfase worden opgepakt.

Erik en Vincent
Vincent Klompenhouwer en Erik Schoonhoven

Directie

De directie bestaat uit de heren H.J. Schoonhoven en V. Klompenhouwer.

Contact

Bouwmaatschappij Ufkes Apeldoorn bv

Boogschutterstraat 44

7324 BA APELDOORN

Postbus 485

7300 AL  APELDOORN

Tel. 055-578 84 41

E-mail: ufkes@volkerwessels.com

+